Tel.:
China ruw steroid poeder fabrikant
JC Bio-Tech Co., Ltd.

JC Biotech-Co., Ltd.

 

De Binnenlandse farmaceutische tussenpersonen van leveringseurope& Noord-Amerika. Chinees chemisch leveranciers speciaal in fine chemisch product, aroma, additief voor levensmiddelen, geneesmiddel en tussenpersonen.

Thuis

JC Bio-Tech Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

JC Bio-Tech Co., Ltd.

 

JC Biotech-Co., Ltd.
JC Biotech-Co., Ltd is een belangrijk Chinees chemisch leveranciers speciaal in fine chemisch product, een aroma, een additief voor levensmiddelen, een geneesmiddel en tussenpersonen. De toevlucht aan het verfijnde technologie, het bedrijf integreert R&D, producerend, werkend en op de markt brengend in een organisch geheel.
      Wij investeren grote fonds en hersenen in R&D die, die nieuwe producten ontwikkelen en nieuwe technieken de weg bereiden, om de vraag van de markt te ontmoeten. Alle producten van onze installaties zijn het fruit van uit R&D-afdeling, die de geavanceerde norm van binnenlandse markt bereiken, veel waarvan de internationale norm bereiken. 
 
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : Ka-SHING

Aantal werknemers : 200~1000

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Bedrijf in Mei 2009, hoofdzakelijk belast met de nieuwe geneeskunde, de fijne chemische producten en de het tussenpersonenonderzoek en ontwikkeling, de productie en de verkoop wordt gevestigd die. Het bedrijf heeft een groep sterke capaciteit van nieuw productontwikkeling en productie van ervaren hoger technisch en beheerspersoneel, om ervoor te zorgen dat wij in de ontwikkeling van nieuwe producten en de transformatie van productievolume, snelheid, kwaliteit in de binnenlandse belangrijke positie.

bedrijfsdiensten

Leverings farmaceutische tussenpersonen, chemisch leveranciers speciaal in fine chemisch product, aroma, additief voor levensmiddelen, geneesmiddel en tussenpersonen.

1.Our het bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van 20years, hebben onze producten uitgevoerd naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, etc. ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, hadden wij lange vriendschappelijke relaties van samenwerking gevestigd

2. Hoog - kwaliteit, beste prijs, de prima dienst, hoog succesvol leveringstarief

3. Wij hebben voorraad, zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.

Bedrijfteam

Wij hebben drie takkenbedrijf, respectievelijk in zhuhai en in wuhan, Ka-SHING Co. van Bedrijfshandelsmacao, is Ltd het hoofdkantoor. Onze fabriek is in het Industriële District van Nanhu Shouyi, enkel door de kant van het mooie Zuidenmeer in Wuhan.

JC Bio-Tech Co., Ltd.
De Zaal C, 23ste Verdieping, blokkeert La 3 aanhaalt, Areia Preta, Macao
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit ruw steroid poeder Leverancier. © 2014 - 2020 raw-steroid-powders.com. All Rights Reserved.