Tel.:
China ruw steroid poeder fabrikant
JC Bio-Tech Co., Ltd.

JC Biotech-Co., Ltd.

 

De Binnenlandse farmaceutische tussenpersonen van leveringseurope& Noord-Amerika. Chinees chemisch leveranciers speciaal in fine chemisch product, aroma, additief voor levensmiddelen, geneesmiddel en tussenpersonen.

Thuis

JC Bio-Tech Co., Ltd. Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Ik heb de producten fastly slechts 3 dagen ontvangen. De producten kijkt goed.

—— John

De productenkleur is goed, en hoog - kwaliteit. Lever snel en het veilige verschepen, ben ik vertrouwen deze leverancier.

—— Micheal

Heb voorraad in Europa, snel het verschepen en werkelijk producten. Ik ben zeer tevreden met het.

—— Robert

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
JC Bio-Tech Co., Ltd. JC Bio-Tech Co., Ltd. JC Bio-Tech Co., Ltd.
bedrijf
bedrijf
bedrijf

bedrijf

Fabriek

bedrijf

Fabriek

bedrijf

Fabriek

  • lopende band

    De fabriek behandelt een gebied van 50 mu, voorstelde de bouw van de fabrieksbouw volgens GMP norm, het schone fabrieksmilieu zal worden gemaakt en de propere, rationele lay-out, grote en middelgrote van de productieworkshop en winkel hulpworkshop heeft, en uitgerust met gevorderde instrumenten en materiaalkwaliteitscontrole en onderzoekscentrum.
    Het bedrijf produceert hoofdzakelijk de producten van de kaneelreeks, l-carnitine, cumarine, vitamine B1, additieven voor levensmiddelen, collageen, en andere producten, waarvan slechts de producten van de kaneelreeks meer dan 100 bereikten, zijn kwaliteit en technische inhoud zijn bereikt binnenlands geavanceerd niveau. Het bedrijf heeft onafhankelijk de invoer en de uitvoerrecht.

Contactgegevens
JC Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Chen

Fax: 86-0756

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

JC Bio-Tech Co., Ltd.
De Zaal C, 23ste Verdieping, blokkeert La 3 aanhaalt, Areia Preta, Macao
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit ruw steroid poeder Leverancier. © 2014 - 2020 raw-steroid-powders.com. All Rights Reserved.